HYRA GÅRDEN

 

Bokning

På Hemvärnsgården är det vårt krögare, Patrik Hederström, med personal som tar hand om alla evenemang som ska genomföras. De ser till att ni får bästa tänkbara service och den allra smakfullaste matupplevelsen. På krögarens egna sida, Ljufligare, presenteras en del menyförslag. Gå in på Menyförslag för att få inspiration och givetvis så kan vi kombinera en egen meny utifrån era önskemål.

För bokningar ska ni kontakta Patrik, 0732-455177, krogarpatrik@hemvarnsgarden.com

I mån av tillgång kan man i samband med sin bokning även hyra dagen innan för förberedelser av t ex dukning till fast pris enligt tariff upp till 80 personer. Detta bokas i samförstånd med krögaren.
Begravning och Dop kontaktas krögaren för prisuppgift.

Priser för lokalhyra 2024:

Upp till 80 Gäster

Över 80 gäster

Bakluckan

Betalning
Hyran betalas till Hemvärnsgårdens Bygdeförening på Bankgiro: 156-1372, med denna betalning accepteras även förhållningsreglerna nedan. Skriv ditt namn och hyresdatum på inbetalningen. Obs! Bokningen är preliminär tills betalningen kommit in på vårt konto. Du måste vara 24 år eller äldre för att boka och därmed vara lokalansvarig under hyrestiden. All mat och servering skall ske av och med vår krögare.

Förhållningsregler
Du hittar våra förhållningsregler i PDF-format på följande länk . Ladda ner, skriv ut och lämna eller skicka den signerad till krögaren.
Du hittar våra förhållningsregler i PDF-format på följande länk Förhållningsregler.
Ladda ner, skriv ut och lämna eller skicka den signerad till krögaren inom 14 dagar. Skicka till: krogarpatrik@hemvarnsgarden.com