Dop

Fira ert barns dop

Välkommen till vår vackra gård som erbjuder dig möjligheten att hyra din plats för ett dop och skapa minnesvärda ögonblick för familjen och gästerna. Att öppna dörrarna till denna unika plats för dop ger en underbar atmosfär där nära och kära kan samlas för att fira det lilla barnets välkomnande till världen.
Genom att hyra Hemvärnsgården samt låta vår krögare ta hand om bjudningen skapar du en unik, kärleksfull samt minnesvärd upplevelse för familjen och gästerna. Kontakta oss idag för att diskutera dina möjligheter att hyra Hemvärnsgården för ett dop och vara en del av denna speciella stund i familjens liv.

Mat för alla sinnen

Vi erbjuder en smakfull och skräddarsydd matupplevelse som kommer att sätta pricken över i:et på ditt dopfirande. Vår dopmat är skapad med kärlek och omsorg för att tillgodose både smaklökar och speciella ögonblick. Vi använder bara de bästa och färskaste ingredienserna för att skapa läckra rätter som kommer att tillfredsställa alla gäster, oavsett deras smakpreferenser. Vi förstår att ditt dop är en viktig och speciell händelse. Därför erbjuder vi en professionell och pålitlig service för att göra din matupplevelse problemfri. Vårt team av serveringspersonal kommer att se till att du och dina gäster blir väl omhändertagna och att allt flyter smidigt under hela evenemanget.
Kontakta oss idag för att diskutera dina matbehov för dopet. Låt oss skapa en minnesvärd och läcker matupplevelse som kommer att göra ditt dop till en oförglömlig dag för alla närvarande.