Yogakurs start 3/8

Yogakurs start 3/8

Välkommen till ny yogakurs på Hemvärnsgården i Kyrkheddinge!

På grund av rådande omständigheter fortsätter vi att följa de riktlinjer som ges och håller behörigt avstånd. Det är viktigt att DU tänker på detta så att vi kan fortsätta ha yogakurserna trots läget.

På höstens kurser kommer vi att fokusera på chakrasystemet i kroppen. Enligt yogan finns det energicirklar på flera ställen. De är förknippade med organ, känslor, färger, kroppsdelar etc. Det blir en del teori men framför allt praktiska yogaövningar. Du behöver inte kunna yoga sedan innan, inte heller vara perfekt i din kropp, men om du har skador/sjukdomstillstånd bör du prata med din behandlare för att du ska veta om du tex. måste undvika någon rörelse. Vi kommer även arbeta med andnings- och avslappningsövningar, mindfullness och meditationer. Du bör ta med yogamatta, vattenflaska, mjuka kläder och inte använt alkohol eller droger, ej heller ätit en större måltid 2 – 3 timmar före.

Yogalärare är Jayne Björkenstål som är internationellt certifierad kundaliniyoga och meditationslärare med olika fortbildningskurser och har fortlöpande yogakurser sedan 2007. Jayne är i grunden undersköterska med flera års erfarenhet inom vården. Nu arbetar hon som kurator inom hälso- och sjukvården.

Datum: 3/8 – 28/9
Tid: 18.00 – 19.15
Plats: Hemvärnsgården Kyrkheddinge
Kursavgift: 1125 kr

Anmäl dig genom att sätta in kursavgiften på Hemvärnsgårdens Bygdeförening bg. 161-3967. Betalningen ska vara oss tillhanda senast två veckor innan kursstart. 

VIKTIGT! Märk betalningen med “Yoga 2020:3” och ditt namn. Vid intresseanmälan och frågor mejla Tina på sekreterare@hemvarnsgarden.com.