Yogakursstart 18/3 2024

Yogakursstart 18/3 2024

Välkommen till ny yogakurs på Hemvärnsgården i Kyrkheddinge!

Denna yogakurs sammanlänkar vi medicinsk/mediyoga, med långsamma och inkännande övningar, för de som behöver det och kundaliniyoga, med snabbare och kraftfulla övningar, för de som som önskar det. Förutom de fysiska övningarna kommer vi jobba med olika andningsövningar och meditationer med inslag av gong, klangskålar och avslappning. Yogaövningarna kan man göra efter egen förmåga. Till en del finns alternativa ställningar.

Yogalärare är Jayne Björkenstål som är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare med olika fortbildningskurser och har fortlöpande yogakurser sedan 2007. Jayne är i grunden undersköterska med flera års erfarenhet inom vården. Nu arbetar hon som kurator inom hälso- och sjukvården.

Datum:18/3 -20/5 2024 med uppehåll den 1/4.
Tid: Måndagar 18.00 – 19.15
Plats: Hemvärnsgården Kyrkheddinge
Kursavgift: 1275 kr

Ta med yogamatta/liggunderlag, vattenflaska och filt. Tänk på att ha mjuka kläder och att inte ha ätit en större måltid två timmar innan passet. Du behöver inga skor. Vid skador samt sjukdomar bör du rådfråga behandlare för att du ska veta vilka rörelser/övningar du bör undvika eller vara extra försiktig med.

Stanna hemma vid tecken på sjukdom och fortsätt håll avstånd och god handhygien.

Anmäl dig genom att sätta in kursavgiften på Hemvärnsgårdens Bygdeförening bg. 161-3967. 

VIKTIGT! Märk betalningen med “Yoga 2024:2” och ditt namn. Vid intresseanmälan och frågor mejla Tina på sekreterare@hemvarnsgarden.com.