Yogakurs start 13/1 2020

Yogakurs start 13/1 2020

Välkommen till ny yogakurs på Hemvärnsgården i Kyrkheddinge!

Det här är en yogakurs med medicinsk yogas följsamma rörelser i takt med långa, djupa yogiska andetag kombinerat med kundaliniyogans snabbare, dynamiska rörelser och andning. Förutom de fysiska övningarna kommer vi jobba med olika andningsövningar, meditationer och avslappningstekniker. Alla kan delta efter egen förmåga. Det går bra att sitta på stol i många övningar.
Möjlighet finns till enskild feedback.

Yogalärare är Jayne Björkenstål som är internationellt certifierad kundaliniyoga och meditationslärare med olika fortbildningskurser och har fortlöpande yogakurser sedan 2007. Jayne är i grunden undersköterska med flera års erfarenhet inom vården. Nu arbetar hon som kurator inom hälso- och sjukvården.

Datum: 13/1 – 9/3.
Tid: 18.00 – 19.15
Plats: Hemvärnsgården Kyrkheddinge
Kursavgift: 1125 kr

Ta med yogamatta/liggunderlag, vattenflaska och filt. Tänk på att ha mjuka kläder och att inte ha ätit en större måltid två timmar innan passet. Du behöver inga skor. Är du drabbad av skador eller äter medicin ska du först rådfråga din läkare.

Anmäl dig genom att sätta in kursavgiften på Hemvärnsgårdens Bygdeförening bg. 161-3967. Betalningen ska vara oss tillhanda senast två veckor innan kursstart. 
VIKTIGT! Märk betalningen med “Yoga 2020:1” och ditt namn. Vid intresseanmälan och frågor mejla Tina på sekreterare@hemvarnsgarden.com.